Corvinus repozitóriumok

A Budapesti Corvinus Egyetem három repozitóriumban gyűjti és tárolja az egyetemen keletkezett publikációkat, PhD dolgozatokat és szakdolgozatokat. A repozitóriumok működtetője az Egyetemi Könyvtár.

corvinus kutatasok szakdolgozatok phd

Corvinus Kutatások

BCE Szakdolgozatok archívum

BCE Doktori disszertációk archívum

A Corvinus Kutatások a Budapesti Corvinus Egyetemen keletkező szellemi termékek, kutatási eredmények digitális intézményi repozitóriuma.
A Corvinus Kutatások az egyetem kutatói, alkalmazottai által létrehozott kutatási eredményeket mutatja be, többek között folyóiratcikkeket, könyvfejezeteket, műhelytanulmányokat,
konferencia előadásokat.

A Corvinus Kutatások gyűjteményben elhelyezett publikációk elérhetők többek közt a Google Scholar, az EconBiz, a BASE és a CORE tudományos keresőszolgáltatások oldalain is.

A Corvinus Kutatások gyűjtemény az MTMT által minősített repozitórium. Az adatbázisba való feltöltéssel teljesíthető az OpenAIRE, az OTKA, az NKFIH és más kutatásfinanszírozó szervezetek által elvárt open access közzétételi kötelezettség. 

A repozitórium a NEKIFUT rendszerben regisztrált kutatási infrastruktúra (RKI) címet kapott.

 

 

A gyűjtemény a Budapesti Corvinus Egyetemen megvédett szakdolgozatokból ad ízelítőt, illetve megtalálhatók benne az Egyetem hallgatói által írt minősített TDK dolgozatok is.
Az archívum célja, hogy mintát, módszertani segítséget adjon a házi dolgozat, szakdolgozat írására készülő hallgatóknak.

 

 

A repozitórium a Budapesti Corvinus Egyetemen (2004. augusztus 31-ig Budapesti Közgazdaságtudományi
és Államigazgatási Egyetem) védett Ph.D. értekezések közül azokat tartalmazza, amelyek teljes szövege elektronikus formában is rendelkezésre áll.