Könyvtárközi kérőlap

Könyvtárak lehetőség szerint  az ODR felületen vagy e-mailben,
a kkozi@uni-corvinus.hu címen nyújtsák be kéréseiket.

Az alábbi könyvtárközi űrlapunk kitöltésével könyvtárunk beiratkozott (érvényes olvasójeggyel rendelkező) olvasói igényelhetik szolgáltatásunkat.

Az űrlapot csak abban az esetben töltse ki, ha a katalógusban nem található dokumentumot szeretne kérni. Folyóiratban megjelent cikk esetében a kitöltés előtt célszerű tájékozódni az előfizetett adatbázisok tartalmában és az ingyenes tudományos keresőszolgáltatásokban.

Kérjük, hogy az űrlap pontos kitöltésével segítse munkánkat. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A könyvtárközi kölcsönzés díjait a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és doktoranduszai számára az Egyetemi Könyvtár átvállalja. A fenti csoportba nem tartozó kérések esetében a küldő (kölcsönadó) könyvtár által meghatározott térítési díj kerül felszámolásra. A belföldről eredetiben kért művek esetében a szolgáltatás térítésmentes.

A digitális másolatban kért dokumentumok esetén a küldő könyvtárak térítési díjat számíthatnak fel. Ezekben az esetekben kollégáink előzetes tájékoztatást adnak e-mailben (az űrlapon megadott e-mail címre küldött levélben).

Belföldről és külföldről kölcsönzött könyvek esetében a könyvtár csak helyben használatot biztosít.

Űrlaponként egy kérést lehet küldeni.

Kérő adatai
Könyv adatai

A kért könyv adatai

A kiadási adatoknál kérjük feltüntetni a kiadás helyét, évét és a kiadó nevét (pl. Bp.: Osiris, 1999)

Könyvfejezet, könyv része adatai

Könyv része, fejezet, analitika

 

Cikk adatai

A kért cikk adatai

A megjelenési adatoknál kérjük feltüntetni a folyóirat vonatkozó évfolyamát (kötet, volume), számát és a cikk kezdő és záró oldalszámát, és a DOI-t, ha van.

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Könyvtár az űrlapon megadott személyes adataimat az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tárolja és kezelje. Adatkezelési tájékoztató