Cím szerint:

Kulcsszó:  

Cím szerint:

Keresés:

adatbazisokkolcsonzes, hosszabbitascorvinus kutatasokkonzultacios szobak

Gyarapodási lista 2015/2

könyvekA könyvtárunk által beszerzett új könyvek figyelemmel kísérhetők a gyarapodási listában. A friss lista a szeptember és október hónapban állományba vett könyvekről tájékoztat témakörönkénti és cím szerinti bontásban.

Szótárak az Akadémiai Kiadótól

Az Akadémiai Kiadó 2015. november 30-ig próbahozzáférést nyújt a kiadó gondozásában megjelent egy- és kétnyelvű szótárakhoz és lexikonokhoz. A szótárak az eisz.szotar.org felületén keresztül érhetők el, az egyetem területéről.

Kortyolj! Tudásszomjoltó tréningek minden szerdán

vizForrások - Tudományos keresők, katalógus, szakirodalmi adatbázisok: szerda 14.00-14.30, II. emelet, 211. konzultációs szoba.
H2O - Hivatkozások, hivatkozáslisták okosan: Zotero:
szerda 14.30-15.00, II. emelet 211. konzultációs szoba.

Mérhető versenyképesség

grafikonA Világgazdasági Fórum legújabb (2015-2016 évekre vonatkozó) versenyképességi rangsorában 140 ország gazdasági potenciáljának összehasonlítás alapján Svájc, Szingapúr és az Amerikai Egyesült Államok végzett a lista élén. Az egyes szempotok szerint rendezhető  rangsor és az elemzés összefoglalója szabadon elérhető a szervezet honlapján

A Corvinus Kutatások legnépszerűbb publikációi az elmúlt egy évben

statisztika ikonA Corvinus Kutatások intézményi repozitóriumban jelenleg elérhető több mint 1600 teljes szövegű publikációt az elmúlt évben mintegy 133 000 alkalommal töltötték le. A külföldi felhasználók aránya az egy évvel korábbihoz hasonlóan alakult.
Az 50 legtöbbször letöltött publikáció (2014. június 15 - 2015. június 15.)
A letöltések országonkénti megoszlása (2014. június 15 - 2015. június 15.)

Oxford Research Encyclopedias

oxfordAz Oxford University Press útjára indította az Oxford Research Encyclopedias online gyűjteményét, mely számos, a tudományos élet számára releváns digitális enciklopédiát foglal magában, több mint 20 tudományterületről. Az adatbázis bárhonnan szabadon elérhető.

Oldalak