Cím szerint:

Kulcsszó:  

Cím szerint:

Keresés:

adatbazisokkolcsonzes, hosszabbitascorvinus kutatasokkonzultacios szobak

fDi Markets Library teszt

2015. október 5-18-ig szabadon hozzáférhető az fDi Markets Library adatbázis, mely a globális üzleti világ adataiba enged betekintést a határokon átívelő zöldmezős nemzetközi beruházások nyomon követése révén. Az adatbázis az egyetem területéről érhető el.

Mérhető versenyképesség

grafikonA Világgazdasági Fórum legújabb (2015-2016 évekre vonatkozó) versenyképességi rangsorában 140 ország gazdasági potenciáljának összehasonlítás alapján Svájc, Szingapúr és az Amerikai Egyesült Államok végzett a lista élén. Az egyes szempotok szerint rendezhető  rangsor és az elemzés összefoglalója szabadon elérhető a szervezet honlapján

Gyarapodási lista 2015/1

könyvekA könyvtárunk által beszerzett új könyvek figyelemmel kísérhetők a gyarapodási listában. Az idei első lista a januártól augusztusig állományba vett könyvekről tájékoztat témakörönkénti és cím szerinti bontásban.

Springer e-könyvek szabadon

springerA Springer kiadó 2015. október 31-ig szabad hozzáférést biztosít a 2014-ben megjelent angol nyelvű e-könyveihez a SpringerLink felületén keresztül. A kiadványok teljes szöveggel elérhetők az egyetem területéről.

A Corvinus Kutatások legnépszerűbb publikációi az elmúlt egy évben

statisztika ikonA Corvinus Kutatások intézményi repozitóriumban jelenleg elérhető több mint 1600 teljes szövegű publikációt az elmúlt évben mintegy 133 000 alkalommal töltötték le. A külföldi felhasználók aránya az egy évvel korábbihoz hasonlóan alakult.
Az 50 legtöbbször letöltött publikáció (2014. június 15 - 2015. június 15.)
A letöltések országonkénti megoszlása (2014. június 15 - 2015. június 15.)

Oldalak