PrivCo adatbázis tesztelési lehetőség

2015. március 20-ig tesztelhető a PrivCo - Private Company Financial Intelligence adatbázis. A PrivCo adatbázisa több, mint 700 ezer tőzsdén nem jegyzett vállalkozás (köztük családi vállalkozások, magántőke- és kockázatitőke-alapok által birtokolt cégek) üzleti és pénzügyi adatait tartalmazza a világ minden tájáról. Az adatbázis a Corvinus Egyetem területéről érhető el. Egyetemi polgárok számára távoli hozzáférésre is lehetőség van a VPN szolgáltatás használatával.

„Impaktfaktor, vagy amit akartok”: Az InCites adatbázis a Thomson Reuterstől

A kutatásértékelés piacvezető platformjának bemutatója: a tudományos irodalom értékelése, személyre szabott idézettségi adatok, globális mérőszámok, multidimenzionális intézményi profilok, teljesítmények. Az előadó Tóth Szász Enikő, az adatbázis hivatalos trénere.
Helyszín: Központi Könyvtár, Akváriumterem
Időpont: 2015. február 27. 13.00    Várjuk jelentkezését!

Segítség, szakdolgozatot írok! - tréning szakdolgozóknak

Jöjjön el a Központi Könyvtár 1. emeleti oktatótermébe, ahol gyors szakirodalom-keresési lehetőségeket és szakdolgozatírással, hivatkozásokkal kapcsolatos általános információkat, tippeket osztunk meg Önnel. A tréningen való részvétel feltétele a BCE egyetemi hallgatói jogviszony. Időpontok és jelentkezés

Frost & Sullivan tesztelési lehetőség

2015. február 28-ig tesztelhető a neves nemzetközi kutató és elemző vállalat, a Frost & Sullivan adatbázisa. A cég átfogó helyzetképet nyújt az iparról, ötvözve a piac, a technológia, a környezet és a társadalom elemzésével. Az adatbázis a Corvinus Egyetem területéről érhető el. Egyetemi polgárok számára távoli hozzáférésre is lehetőség van a VPN szolgáltatás használatával.

Most mutasd meg! - a Prezi

preziKreativitás + Virtuális vászon = Korlátok nélküli prezentáció
30 perces tréning, hogy tudásod izgalmas látvánnyá váljon! A tréning helyszíne a könyvtári oktatóterem.
Időpontok és jelentkezés:

Diák TudóSokk - Jelentkezési lap

TDK oktatasTanácsok, tippek TDK-dolgozatot íróknak: keresési stratégia, források, hivatkozások 60 percben. Helyszín: a könyvtár oktatóterme. Időpontok: február 3., 19., 25., március 3. Ne szalassza el a lehetőséget! Jelentkezés
 

Routledge Handbooks Online - tesztelési lehetőség

routledge2015. március 12-ig szabadon hozzáférhetők a Routledge kiadó e-könyvei a Routledge Handbooks Online felületén keresztül. A kiadványok a Corvinus Egyetem területéről érhetők el. Egyetemi polgárok számára távoli hozzáférésre is lehetőség van a VPN szolgáltatás használatával.

Online elérhető a SAGE Social Sciences & Humanities folyóiratcsomagja

sageMostantól online elérhető a SAGE kiadó Social Sciences & Humanities folyóiratcsomagja, mely 554 folyóiratot tartalmaz a legfrissebb számoktól 1999-ig visszamenőleg. A cikkek a Corvinus Egyetem területéről érhetők el. Egyetemi polgárok számára távoli (pl. otthoni) hozzáférésre is lehetőség van a VPN szolgáltatás használatával.

IMF eLibrary online hozzáférés

imf_logoMostantól online elérhető az IMF eLibrary adatbázis, mely az IMF kiadványaihoz (könyvek, folyóiratok, műhelytanulmányok és jelentések) és statisztikai adataihoz ad hozzáférést. A kiadványok (eLIBRARY) és a statisztikai adatbázis (IMF DATA) között az oldal tetején lévő menüben lehet váltani. Az adatbázis a Corvinus Egyetem területéről érhető el.

Kutatási infrastruktúra a Corvinuson

booksA Corvinus Kutatások repozitórium és a Corvinus PhD disszertációk gyűjtemény bekerült a NEKIFUT projekt regisztrált kutatási infrastruktúra (RKI) adatbázisba. A hazai és nemzetközi tudományos láthatóság növelése érdekében kérjük, hogy a tudományos publikációkat helyezzék el a Corvinus Kutatások repozitóriumba. A feltöltési lehetőségekről a kiadványmenedzsment oldalon tájékozódhat.