Könyvtári kölcsönzés változás június 22-től

A könyvtár budapesti telephelyén újraindítja a kölcsönzési szolgáltatásokat a Corvinus Egyetem oktatói, alkalmazottai és hallgatói számára május 28-tól.

2020. június 22-től a könyvtár budapesti telephelyén a kölcsönzési szolgáltatásokat minden beiratkozott olvasója igénybe veheti.

A kölcsönzés menete
Kölcsönzési igény leadható online űrlap kitöltésével vagy e-mailben a library@uni-corvinus.hu címre.

A kért műről, kérjük, adja meg a következő adatokat: szerző, cím, kiadó, megjelenési év. Gyorsítja a mű azonosítását, ha elküldi a könyv katalógusbeli direktlinkjét,
(példányadatok alatt) pl. http://hunteka.uni-corvinus.hu/hu/record/-/record/BCEKK391549

Egyidejűleg legfeljebb 4 kötet kérhető.

Kölcsönzésre hétfőtől csütörtökig van lehetőség 9 és 17 óra között.
A 11:00 óráig beérkező igények átvehetők délután 14:00 és 17:00 óra között, de legkésőbb a következő munkanapon 17 óráig.
A 11:00 óra után érkező igények átvehetők a következő munkanapon 9:00 és 17:00 óra között.
A csütörtökön 11.00 óra után beérkező kérések alapján a könyvek hétfőn vehetők át.
A könyv átvételekor hozzák magukkal a könyvtári kártyájukat, minden esetben viseljenek szájmaszkot és tartsák be a biztonsági előírásokat.

Kikölcsönzött könyvek visszaadása
A kikölcsönzött könyveket a könyvtár bejárat előtti könyvdobó szekrénybe helyezheti el hétfőtől csütörtökig 9:00 és 17:00 óra között. A bedobóból kivett könyvek 72 órára karanténba kerülnek, ezt követően történhet meg a kötetek könyvtári rendszerben történő visszavétele.  A könyvek csak ezt követően kerülnek le az Ön nevéről.

A már kikölcsönzésre került könyvek esetében a kölcsönzési határidőt meghosszabbítottuk 2020. szeptember 4-ig. Kérjük azonban, hogy aki teheti, hozza vissza a nála lévő könyveket a rájuk várakozó olvasók érdekében.